Kommende events

Nedenfor kan du se de kommende events i Private Banking regi:

Tidligere events
Eventen er afholdt

Inspirationsrig aften om iværksætteri og vinsmagning af den smagsfremmende slags

Eventen er afholdt
Kunder i Spar Nord Private Banking har netop mærket energien fra Jesper Buch, der er manden bag JUST-EAT, Business Angel, serieiværksætter og kendt fra DR’s ”Løvens Hule”. Jesper Buch delte ud af egne erfaringer fra virksomheder, han har været involveret i, hvor JUST-EAT er det store guldæg. Aftenen sluttede med en anderledes vinsmagning, hvor Casper Næss-Schmidt fra H.J. Hansen vin introducerede os til de smagsfremmende Riedelglas og hvilken betydning glassets udformning har for vinoplevelsen.
Læs mere
Eventen er afholdt

En funklende aften om kostbare investeringer

Eventen er afholdt
Professionel diamanthandler Katerina Pitzner gav os et indblik i diamanternes glitrede og lukkede verden på Utzon Center ved Limfjorden. Aftenen sluttede med tapas og et indlæg ved sundhedskonsulent Anja Kamp Otte.
Læs mere
Eventen er afholdt

Mød Meyer og hør om det seneste eventyr på Manhattan

Eventen er afholdt
Én af de ildsjæle, der imponerer os, er Claus Meyer. Hans vilje og driftighed tager ham fra det ene succesprojekt til det næste – også dem, der bare ved tanken, ville tage pusten de fleste. Derfor har vi inviteret ham til en snak om alt det, der driver ham til konstant at udfordre og søge nye muligheder. Anmod om én af de begrænsede pladser, men skynd dig!
Læs mere